Arbeidsleder

Søkes til Ålesund, Ulsteinvik, Stranda

På grunn av økt oppdragsmengde og med ambisjon om videre vekst ønsker vi å forsterke vårt fagmiljø med flere nye kolleger. Som arbeidsleder vil du ha ansvar for å lede fortløpende planlegging og produksjon i prosjekter innenfor rammer av krav som fremgår av kontrakt og leveransebeskrivelse.

Arbeidsleder (tidligere formann) er en utfordrende og spennene rolle hvor du får mulighet til å både utøve faget i produksjon og samtidig ha lederrolle med administrative oppgaver.

Du vil jobbe tett sammen med prosjektorganisasjon, kolleger, samarbeidspartnere og underentreprenører for å sikre god flyt i prosjektene. Du vil ha en viktig rolle i å veiledning, utvikle og motivere øvrige ansatte.

I K. Nordang satser vi på egne fagarbeidere og har over 90 høyt motiverte og godt kvalifiserte ansatte i produksjonsrettet roller. Vi har et godt program for å utvikle og ivareta våre lærlinger.

Vi har et godt team med både yngre og mer erfarne kolleger. Derfor kan denne stillingen passe både til deg som har lang og relevant erfaring som eller deg som er klar for å ta steget inn i en større rolle enn du har i dag.

Våre medarbeidere er våre viktigste ressurser. En forutsetning for vår videre suksess er våre ansattes faglige utvikling. Hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. Som arbeidsleder hos oss blir du en del av et større faglig miljø.

Dersom du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig vil du kunne trives hos oss.
 

Ansvar og arbeidsoppgaver

 

 • Produksjonsplanlegging og utarbeidelse av ukeplaner 
 • Ansvar for at morgenmøter, og evt. basmøter, blir avholdt
 • Lede, styre og samordne produksjonsarbeiderne, inkludert underentreprenører
 • HMS oppfølging på byggeplass
 • Materialmottak, kontroll av mengder og beskaffenhet
 • Avstemming av timeoppfølging mot egenproduksjon 
 • Ansvar for egenbefaring og overlevering til UE/egenproduserende fag
 • Ansvar for dokumentasjon og KS for definerte fag
 • Medvirke til godt samarbeid

Kvalifikasjoner

 • Utdannelse fra Teknisk Fagskole
 • Lang erfaring og fagbrev tømmer/betong kan kompensere for manglede formell utdanning
 • Lengre praktisk erfaring fra produksjon og utøvelse av faget
 • Erfaring fra større byggeprosjekter er en fordel, men ikke et krav
 • Norsk, muntlig og skriftlig

For å lykkes i rollen er det viktig med gode samarbeidsevner og at du viser initiativ og er proaktiv i ditt arbeide. Du må kunne jobbe selvstendig og strukturert med god gjennomføringsevne. 

Hva vi tilbyr

Hos oss vil du bli tilbudt konkurransedyktig lønn- og fordelspakke med gode utviklingsmuligheter i et sterkt fagmiljø. Vi har fleksible arbeids- og ferieordninger i tillegg til gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tilbyr et inspirerende og trygt arbeidsmiljø med muligheten til å jobbe med bærekraftige og spennende løsninger for fremtiden.

Arbeidssted

Vi har prosjekter på hele Sunnmøre og kontor på Stranda, Ulsteinvik og Ålesund.

Kontaktperson

Anders Godø, HR Sjef +47 99046924

Om oss

Peab K. Nordang er et datterselskap i Peab konsernet. Vårt hovedkontor ligger på Stranda, med avdelingskontorer i Ålesund, Ulsteinvik og Bergen. Vi driver allsidig virksomhet innenfor nybygg, rehabilitering og vedlikehold for både private og offentlige byggherrer. Vi omsetter for ca. 700 MNOK årlig og er 145 ansatte. K. Nordang er godkjent lærebedrift og ca. 10% av våre ansatte er lærlinger

Peab er Nordens samfunnsbygger med ca 16 000 ansatte og en omsetning på 60 milliarder svenske kroner. Med lokal tilstedeværelse og fokus på egne ressurser utvikler, anlegger og bygger vi hverdagen der livet leves.

Søknadsfrist 21.08.2022

Flere ledige stillinger