Prosjektleder

Søkes til Ålesund, Ulsteinvik, Stranda

På grunn av økt oppdragsmengde og med ambisjon om videre vekst ønsker vi å forsterke vårt fagmiljø med en ny kollega. Som prosjektleder vil du ha ansvar for gjennomføring av egne prosjekter. Du vil jobbe tett sammen med kunde, samarbeidspartnere og underentreprenører for å sikre god gjennomføring. Du vil ha en viktig rolle i å veilede, utvikle og motivere prosjektteamet du er satt til å lede.

Dersom du har relevant bakgrunn og særskilt interesse for byggtekniske løsninger vil du passe godt i stillingen. Vi har et godt team med både yngre og mer erfarne kolleger.

Sammen med oss får du jobbe med de mest spennende og utfordrende prosjektene Sunnmøre har å by på. Vi lykkes gjennom godt samarbeid og høyt eierskap. Arbeidsmiljøet er uformelt og du vil erfare at vi deler kunnskap med hverandre.

I Peab K. Nordang er menneskene vår viktigste ressurs. Hos oss vil du få en trygg og inkluderende arbeidsplass med mulighet for utvikling. Ett av våre strategiske mål er å være den beste arbeidsplassen og å ha de mest fornøyde ansatte.  

Dersom du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig vil du kunne trives hos oss.
 

Ansvar og arbeidsoppgaver

 • Eie prosjektene fra kontraktsignering til overlevering av ferdigstilt prosjekt
 • Overordnet ansvar for prosjektets hms, kvalitet, økonomi og fremdrift
 • Oppfølging og ledelse av prosjektteam
 • Ansvarlig for gjennomføring av prosjekt i henhold til kontrakt
 • Bidra i tidligfase med konseptutvikling, kalkyleprosesser samt skisse/forprosjekt
 • Følge opp leveranser, og ha et overordnet ansvar for at riktige løsninger velges, ut fra gitte rammer, budsjetter og tidsplaner

Kvalifikasjoner

 • Sivilingeniør/Mastergrad
 • Erfaring fra bygg og/eller tekniske anlegg
 • Ledererfaring fra prosjekt er en fordel
 • Tverrfaglig forståelse
 • God økonomiforståelse

For å lykkes i rollen er det viktig med gode samarbeidsevner, at du viser initiativ, og er proaktiv i ditt arbeide. Du må kunne jobbe selvstendig og strukturert med god gjennomføringsevne. Du har stor kapasitet, er resultatorientert og evner å sette deg raskt inn i tverrfaglige problemstillinger. Du må ha evne for å lede og ta beslutninger.

Hva vi tilbyr

Hos oss vil du bli tilbudt konkurransedyktig lønn- og fordelspakke med gode utviklingsmuligheter i et sterkt fagmiljø. Vi har fleksible arbeids- og ferieordninger i tillegg til gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tilbyr et inspirerende og trygt arbeidsmiljø med muligheten til å jobbe med bærekraftige og spennende løsninger for fremtiden.

Arbeidssted

Sunnmøre, vi har kontorer i Ålesund, Ulsteinvik eller Stranda

Som prosjektleder vil du primært jobbe fra kontoret på prosjektet du leder.

Kontaktperson

Anders Godø, HR Sjef +47 99046924

Om oss

Peab K. Nordang er et datterselskap i Peab konsernet. Vårt hovedkontor ligger på Stranda, med avdelingskontorer i Ålesund, Ulsteinvik og Bergen. Vi driver allsidig virksomhet innenfor nybygg, rehabilitering og vedlikehold for både private og offentlige byggherrer. Vi omsetter for ca. 700 MNOK årlig og er 145 ansatte. K. Nordang er godkjent lærebedrift og ca. 10% av våre ansatte er lærlinger

Peab er Nordens samfunnsbygger med ca 16 000 ansatte og en omsetning på 60 milliarder svenske kroner. Med lokal tilstedeværelse og fokus på egne ressurser utvikler, anlegger og bygger vi hverdagen der livet leves.

Søknadsfrist 21.08.2022

Flere ledige stillinger