Mats Norberg ny adm. direktør i Swerock

Swerock i Norden bytter sjef ved årsskiftet 2021/2022, når Mats Norberg tar over som ny administrerende direktør. Mats overtar en virksomhet som har vokst kraftig i Norden de siste årene og som har gjort store fremskritt innenfor klima- og miljøarbeidet.

Mats Norberg starter i Swerock 1. september 2021 og tiltrer som adm. direktør den 1. januar 2022. Han kommer fra NCC og rollen som divisjonssjef med ansvar for fundamenteringsvirksomheten i Norden.

– Peab er et velkjent konsern som jeg har fulgt med på i alle år. Swerock er ledende i bransjen og ligger i forkant både innen miljø og teknologi. Jeg gleder meg veldig til å lede dette fine selskapet mot videre suksess, skape verdier for kundene og fremfor alt å møte medarbeiderne, sier Mats Norberg.

Mats Norberg tar over etter Karl-Gunnar Karlsson, som fortsetter som adm. direktør i Swerock ut 2021. I sine roller som leder for forretningsområdet industri og administrerende direktør i Swerock har Karlsson ledet arbeidet med selskapets kraftige vekst i Norden, med flere oppkjøp innen asfalt og pukk & grus, fremfor alt oppkjøpet fra YIT i 2020. Selskapet har også jobbet bevisst for å utvikle mer miljøvennlige produkter, blant annet gjennom lanseringen av ECO-Betong og ECO-Ballast (pukk & grus).

– Jeg er veldig fornøyd med at vi har ansatt Mats Norberg som ny administrerende direktør i Swerock. Mats har bred erfaring fra bransjen og har hatt flere lederroller i NCC, først og fremst innenfor asfalt og grunnarbeid. Med sin erfaring er jeg overbevist om at Mats vil bidra til Swerocks videre utvikling, sier Niclas Winkvist, styreleder i Swerock AB.

Kontaktpersoner

Erik Riste

Kommunikasjonssjef Peab Asfalt og Swerock

Telefon: +47 911 97 640