Søkeresultat

"" gav 47 treffer

Tana - Lismajok

E-post: kjellarne.kvammen@swerock.no

Alta -Garajokka

E-post: kjellarne.kvammen@swerock.no

Nannestad – Østli

E-post firmapost@swerock.no

Jessheim

E-post firmapost@swerock.no

Fosen - Verrabotn

E-post firmapost@swerock.no

Bruksområder

I Swerock produserer vi pukk & grus som har en rekke bruksområder til ulike prosjekter innen bygg- og anleggsbransjen

Miljø og kvalitet

Vi er miljøbevisste og ønsker å jobbe på en effektiv, trygg og bærekraftig måte.

Swerock med ny betongfabrikk på Moelv

Torsdag 5. november var en merkedag for Swerocks betongvirksomhet i Norge. Da var det offisiell åpning av den nye betongfabrikken på Moelv. Betongfabrikken på Moelv er lokalisert i Swerocks steinbrudd og benytter stein derfra til betongproduksjonen.

Peabs kjøp av YITs asfalt-, pukk- og grusvirksomhet i Norden er godkjent av EU-kommisjonen

Peab har mottatt godkjenning fra EU-kommisjonen (fase 1) for å fullføre kjøpet av YITs asfalt-, pukk- og grusvirksomhet i Finland, Norge, Danmark og Sverige. Kjøpet vil være fullført 1. april 2020, og virksomheten vil bli konsolidert i Peab-konsernet fra og med denne datoen.

Peab styrker sin lokale tilstedeværelse i Norden

1. april får Peab 1 700 nye medarbeidere. Gjennom oppkjøpet av finske YITs asfalt-, pukk- og grusvirksomhet i Norden, utvider Peab sin virksomhet – først og fremst i Norge og Finland. Gjennom asfaltvirksomheten blir også Danmark et nytt land i Peab-konsernet.

Vi vokser for å komme nærmere deg.

Gjennom oppkjøpet av den nordiske pukk- og grusvirksomheten fra finske YIT befester vi, sammen med resten av Peab-konsernet, vår posisjon som Nordens samfunnsbygger.

Faktura til Peab Asfalt Norge AS (Org. nr 994 628 577)

Her finner du fakturainformasjon om papirfaktura og eFaktura til Peab Asfalt Norge AS (Org. nr 994 628 577), og hvordan fakturaer skal merkes før de sendes til oss.

Swerock kjøper Frøseth

31. mai inngikk Swerock AS en avtale om å kjøpe 100 prosent av aksjene i Frøseth AS. Frøseth er et selskap hjemmehørende i Verdal med virksomhet innen pukk & grus og asfalt. Selskapet har ni uttak for pukk & grus på Innherred i Nord-Trøndelag og et asfaltverk i Verdal.

Ølen Betong kjøper Swerocks betongvirksomhet i Tromsø

Swerock AS har inngått avtale om salg av selskapets betongvirksomhet i Tromsø som driver med produksjon av ferdigbetong.

template
template
template

template

template

template

template